filizcelezzetler

>ZEYTİNYAĞLI TAZE FASÜLYE

Posted on: June 12, 2009

>

Malzemeler;
1 kilo taze fasülye
2 baş büyük kuru soğan
3 sulu domates
yarım bardak zeytinyağ veya ayçiçek yağı
1 tatlı kaşığı tuz,
1 küp şeker
Yapılışı;
Fasülyeler ayıklanıp,ikiye üçe bölünür,tencereye sıvıyağ konur,yıkanan fasülye tencereye yayılır,üzerine ince kıyılmış soğanlar ve rendelenmiş domatesler,tuz , şeker konur,malzeme karıştırılmaz,tencerenin kapağı kapatılır,kısık ateşte yarım saat kendi suyu ile pişirilir..Afiyet olsun..

9 Responses to ">ZEYTİNYAĞLI TAZE FASÜLYE"

>çok severim taze fasülye yemeğini.ellerine sağlık canım.sevgilerimle…

>Bayılırım off ellerine sağlık canım daha kısmet olmadı buralarda:))Hayırlı cumalar

>ımmmm.nefis.yazın bolbol yapacağımız bir yemek.ellerine sağlık.

>Yazın en sevdiğim zeytinyağlısı 🙂 nefis olmuş,ellerine sağlık…Sevgiler..Mutlu hafta sonları..

>Ellerinize saglik cok güzel tarifler. Zebra kek muhtesem görünüyor.

>çoooook severim zeytinyağlı taze fasulyeyi….ellerine sağlık….güzel bir hafta sonu diliyorum….

>cok severim taze fasulyeyi. canim enfes olmus ellerine saglik. hmmm… yanina birde pirinc pilavi offff… kocaman öpüyorum canim güzel bir hafta sonu diliyorum arkadasim

>Bayılırımm.ellerine sağlık…

>ellerine saglik canimm cok severiz cokkk;)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: