filizcelezzetler

>PEYNİRLİ BÖREK…

Posted on: March 11, 2010

>

MALZEMELER;
1 KİLO YUFKA
İÇMALZEMESİ;YARIM KİLO BEYAZ PEYNİR
1 BAĞ MAYDONOZ
3 YUMURTA
1 KİLO SÜT
1 BARDAK SIVIYAĞ
YAPILIŞI;YUFKALAR ORTADAN İKİYE KESİLİR,HER BİR PARÇAYA YUMURTA,YAĞ VE SÜT  KARIŞIMI SÜRÜLÜR,YUFKANIN GENİŞ KISMINA AYIKLANMI,İNCE KIYILMIŞ MAYDONOZLA PEYNİR KONUR,RULO ŞEKLİNDE SARILIR,YAĞLANMIŞ TEPSİNİN ORTASINDAN BAŞLAYARAK KOL BÖREĞİ GİBİ DİZİLİR.ÜZERİNE YAĞLI,SÜTLÜ KARIŞIMDAN SÜRÜLÜR,200 DERECELİK FIRINDA PİŞMEYE BIRAKILIR,ÇIKINCA KARE KARE KESİLİP SERVİS EDİLİR..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: