filizcelezzetler

>FIRINDA PANE HARCI İLE ÇITIR TAVUK BUT..

Posted on: August 24, 2010

>

Yapılışı;
Tavuk butları yıkanır..Pane harcı geniş bir tabağa dökülür,butlar bu harca tamamen bulanır..Fırın poşeti unlanır,butlar poşete yerleştirilir.poşetin ağzı kilidi ile sıkıldıktan sonra poşete toplu iğne ile bir kaç delik açılır.Fırın tepsisine alınan poşet 200 derecelik fırında yarım saat-45 dakika pişirilir..kendi buharı ve yağıyla pişen butlar gerçekten nefis oluyor, hem içi  yumuşacık,hem dışı çıtır,çıtır..Kesinlikle tavsiye ederim..
Bu tarifimi MAGGİ nin düzenlediği fırında tavuk yemekleri yarışmasına gönderdim..Sizde göndermek isterseniz. http://www.hamaratabla.com/ a tıklayın..SEVGİLER…

10 Responses to ">FIRINDA PANE HARCI İLE ÇITIR TAVUK BUT.."

>Ellerinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor. Hayırlı iftarlar.Saygılarımla.

>Canim ellerine saglik citir ,citir ellerine saglik nefis görünüyor.Afiyetler olsun hayirli iftarlar öptüm.

>Ellerine sağlık, harika bir lezzet. Ben de bu aralar pane harcı ve tavuklu bir tarif yapmayı planlıyorum. Bu fikri de değerlendireceğim. Afiyetler olsun.Sevgiler.

>Ellerine sağlık hem hafif hem lezzetli.Sevgiler…

>canım ellerine sağlık pek güzel görünüyor zaten tavuğa da bayılıyorum..mis kokusu bana kadar geldi..mutlu günler dilerim..sevgiler..

>günaydın camı ve ellerine saglık.

>harika görünüyor canım..elelrine sağlık.sevgiler.

>Hem pratik hemde çooook lezzetliEllerine sağlık canımsevgiler

>çıtır çıtır nefis olmuştur eminim ellerine sğalık

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: